19 Ocak 2011 Çarşamba

l'arnacoeur

ava giderken avlanan adam filmi.

spoiler -
mesleği üzgün kadınları sevgililerinden ayırmak olan bir adam. sonrasında da teselli edeyim ayağına kendine bağlıyor onları. meriçlikten para kazanmak gibi düşün. ksljflsd.

işte efenim bu adamımız kızları etkilemek için göz yaşı döküyor, kalıplaşmış ve her seferinde işe yarayan cümlelerini diziyor, bir şekilde akıllarını alıyor.

yeani tatlı tatlı ara bozuyor.

fekat günün birinde evlenmesine bir hafta kalan bir hatunu nişanlısından ayırması için zengin bir iş adamından teklif alıyor ekibiyle birlikte- ve evet ekibi de var-. ancak bu defa işler istenildiği gibi yürümüyor. kahramanımız hatuna aşık oluyor falan. bu durumda işten vazgeçmek istiyor ancak birlikte olduğu insanların, yani ekibinin, paraya ihtiyacı olduğundan bunu da gerçekleştiremiyor. iki ucu boklu değnek içine göt üstü oturuyor. ne yapacak edecek bilemez iken, kız da ufaktaki evliliğini sorgulamaya başlıyor. içine sinmeyen bir şeyler olduğunu hissediyor. doğru insandan çok uzakta olduğunu anlıyor. oysa damat mükemmel görünümüyle kızın tüm arkadaşlarında hayranlık uyandırıyor. dışarıdan harika bir çiftler. ama kız koruması diye bildiği bize adama abayı yakıyor. bla bla. buraları klişe geldi bana.

sonra efendim işte kadın öncelikle ne işime karışırsın sen havalarında, sonra uçaktan inmeler, yakınlaşmalar birtakım, gece gece buluşmalar falan. iş pişiyor. skdlfjlsdf.

sonra bunlar bi tripler bişeylere giriyorllar karşılıklı. sonra mutlu mu bitti izle de öğren. her şeyi benden bekleme.

ama şöyle de bir spoiler verir de geçerim - hedeflerimizin kalplerini kırmıyoruz, canlarını acıtmıyoruz, gözlerini açıyoruz. oysa bugün kendi kendimi acıttım.

şey oynuyo, johnny depp'in hatun. heh vanessa paradis. bi de çok şirin soundtracki var bunun.
ahanda;
(bkz: http://www.youtube.com/...)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder